Très Chic on tour: Ondanks tegenslag toch nog aan de slag!

Het was een reis van een slordige 2600 kilometer met de bakwagen van Très Chic Bruidsmode richting Portugal. Dat allemaal om de collectie van 2021 op de gevoelige plaat vast te leggen. Drie weken lang, per dag zo’n 10 a 12 jurken. Ze zijn 3 weken in Portugal om alle 6 de collecties van 2021 op prachtige buitenlocaties te schieten. Iedere collectie heeft een nieuwe locatie. (Zie dit FOTOALBUM)
Op zo’n 1000 kilometer in de buurt van Burgos sloeg het noodlot toe: Een klapband! De taalbarrière, het fenomeen siësta! Sleepwagen of geen sleepwagen de zoektocht naar de juiste band: Al met al een kleine 30 uur later kon de reis pas weer worden hervat! Brian Kuipers:
Emily met 'enige' bagage
 
"Dat was een hele heisa ja! De vrije dag van 15 februari hebben we maar op onze pechdag gezet gezien het strakke schema. In ieder geval: We zijn er! Met een crew van gemiddeld 9 man zullen we hier 3 weken werkzaam zijn met de fotoshoot. Het gaat om pak em beet 220 jurken. Voor ons verblijf hebben we en luxe villa afgehuurd en zullen vanuit hier naar verschillende locaties reizen. Tussendoor vlieg ik nog even heen en weer voor twee 50-jarigen, namelijk Patrick Rupert en mijn zwager. Als we klaar zijn in Portugal rijd ik in drie dagen terug, samen met Lisette.

De eerste week zit er nu op een ook het slechte weer rondom Nederland heeft voor overlast gezorgd. We krijgen namelijk 2 nieuwe modellen vanuit Polen wegens geannuleerde vluchten niet op tijd in Portugal, waardoor wel het schema weer noodgedwongen om hebben moeten gooien. Maar al met al komen we er wel!"

Er worden in ieder geval bijzondere opnames gemaakt; foto's, hero shots, videobeelden, beelden middels een drone. Voorlopig zijn we hier nog wel even zoet mee!"