Uitreiking eerste mantelzorgboek Salut

Dit is een publicatie van Salut Hof van Twente. Voor vragen over wonen, welzijn en zorg, opvoeding, werk, vrije tijd, gezondheid, financiën, scholing en sport.
Salut heeft het mantelzorgboek ontwikkeld voor de vervanger van de mantelzorger. Het eerste exemplaar is door Chantal Smit van Salut uitgereikt aan mevrouw Textor.
Er zijn momenten dat de mantelzorger de zorg en hulp (tijdelijk) moet overdragen aan iemand anders. Bij het overdragen van de zorg is het belangrijk dat de verzorgde een prettige tijd heeft en dat de mantelzorger erop kan vertrouwen dat de verzorging goed wordt overgenomen. In het mantelzorgboek kunnen naast de persoonlijke gegevens van de verzorgde en de mantelzorger alle gegevens vastgelegd worden die belangrijk zijn om te weten. 

Chantal heeft het eerste exemplaar uitgereikt aan mevrouw Textor. Mevrouw Textor is al lange tijd mantelzorger voor haar man. Haar eerste reactie “een compact boekje, fijn om te hebben en ziet er mooi uit”.
Wilt u het mantelzorgboek bestellen? Bel met Salut 0547-260053 of mail naar info@salut-welzijn.nl. Bent u mantelzorger of kent u iemand die mantelzorger is in Hof van Twente? Laat u registreren bij Salut, zodat u op de hoogte gehouden wordt van nieuws, activiteiten- en cursusaanbod en waardering.