Uniek systeem! Maar: Hoe verder met oud papier in Hengevelde?

Het loopt de hele dag langzaam door; Buren die gezamenlijk brengen, automobilisten die in alle rust de kofferbak legen in de laag weggezette container. Allemaal coronaproof en zonder rotzooi achter te laten! Er wordt veelvuldig gezegd en geschreven in Nederland: veel dingen zullen definitief veranderen als het allemaal voorbij is. Is dit zo’n voorbeeld? Zonder dat er toezicht nodig is, zorgt Hengevelde ervoor dat het oud papier in de containers komt. Namens de papierboys Rob Geerlings:

“Het systeem bevalt goed, dat zeker maar of we hierin door gaan? Oud papier is ook een goede dagbesteding natuurlijk. Bewegen, krachttraining, nieuws uit wisselen en ga zo maar door.  Kortom een heel sociaal gebeuren. We gaan dit zeker evalueren met de boys, de club en ik denk ook met SIO en natuurlijk niet te vergeten de vele geweldige Hengeveldenaren die dit allemaal mogelijk maken.
Maar nu even niet, ik zit momenteel namelijk op Terschelling!”

Tot slot geheugensteuntje: Elke vrijdag Inzameling oud ijzer (rechtsaf) en oud papier (linksaf) WVV'34 Rupertserve ingang poort Needsestraat van 8.00 tot 18.00 uur”.

Het geringe hoogterverschil maakt het allemaal een stuk prettiger