Vanmiddag snertactie Petrusschool

Deze zaterdagmiddag gaan leerlingen van groep 7 en 8 op pad voor de verkoop van heerlijke erwtensoep en rookworst van slagerij Brummelhuis.


Een heel aantal ouders van deze groepen heeft aangegeven dat ze kunnen helpen. Ook de andere ouders zijn natuurlijk van harte welkom. Het meenemen van bijv. een bolderkar (voor in het dorp) of de auto (voor het buitengebied) is erg handig!
De kinderen van groep 7 en 8 verwachten wij allemaal om 13.00 uur op het schoolplein, zodat zij in Hengevelde en het buitengebied soep kunnen verkopen.
Lukt 13.00 uur (net) niet, bijv. vanwege de voetbal, dan is iets later komen geen probleem.

De opbrengst van deze actie gebruikt de ouderraad voor allerlei zaken, die binnen het onderwijs en het schoolgebeuren zorgen voor wat extra’s voor de leerlingen.
Hierbij kan gedacht worden aan diverse festiviteiten, zoals Sinterklaas, Kerst en Pasen, maar ook aan investeringen in het schoolplein en spelmateriaal.

De erwtensoep kost € 6-, de rookworst € 4,- soep met een rookworst kost samen € 10,-
De erwtensoep is natuurlijk heerlijk om meteen ’s avonds op te eten, maar kan ook ingevroren worden.

Op het schoolplein is het mogelijk om snert te proeven en natuurlijk om het te kopen.

Wij hopen op een goede verkoop. Allemaal alvast bedankt.
Eet smakelijk!!!

Groeten ouderraad en team Petrusschool

De erwtensoep is natuurlijk heerlijk om meteen ’s avonds op te eten, maar kan ook de diepvries in voor later gebruik. Op het schoolplein is het mogelijk om snert te proeven en natuurlijk ook om het te kopen.
Wij hopen op een goede verkoop. Allemaal alvast bedankt!
Eet smakelijk!!!
 
Bedankt!