Veel activiteiten Deldense zwemvierdaagse: 2-5 juli

Op Zwembad de Mors vindt van 2 t/m 5 juli de 42e editie van de Zwemvierdaagse plaats. Voor een kleine vergoeding hebben deelnemers tussen 17:00 en 19:45 toegang tot het bad. Daar kunnen ze hun banen trekken, deelnemen aan het rijke randprogramma en wat lekkers verorberen.
In de vierdaagseweek moet dagelijks 250 (tot 10 jaar) of 500 (vanaf 10 jaar) meter gezwommen worden over de breedte van het bad. Uiteraard hopen we op mooi weer, maar in ieder geval wordt er voor de deelnemers weer een mooi randprogramma op poten gezet.
Zowel in het achterste deel van het diepe, in de ondiepe baden, op de plateaus en op het veld is genoeg vertier. Zo wordt de vierdaagse dit jaar geopend door een roofvogel, die later op de avond met een aantal soortgenoten een mooie show weggeeft, het is slechts een van de vele demonstraties die gedurende de week worden verzorgd. 

Uiteraard kan er genoeg ondernomen worden, een greep uit het aanbod: Ónder water kunnen kinderen vanaf 8 jaar onder leiding van de Samadai-duikers een introductieduik maken of onderwaterhockey eens uitproberen. Óp het water ligt de hele week een stormbaan en kan gesupt en ‘gefloat’ worden. Uiteraard is dit slechts een greep uit het aanbod. Voor de meest actuele informatie houdt u onze site en Facebook in de gaten.


Deelnemers kunnen zich vanaf heden aan de kassa van het bad of via de scholenaanmelding opgeven. De kosten bedragen €4,50 voor kinderen en €5,50 voor volwassenen, waarmee u zich verzekert van badentree, een snack, deelname aan de randactiviteiten en aan de grote verloting. Hierbij wordt veel moois en lekkers verloot namens de Deldense middenstand en wordt namens de SBR een zwemabonnement voor 2019 en namens Letterlicht Nederland een ballonvaart vergeven.

De Samadai-duikers