Verlost van je Corona kapsel!

Eindelijk mogen de kappers weer doen wat ze het liefste doen, de schaar zetten in haar! Ook in Hengevelde kun je weer bij je kapper terecht. Marleen Rupert:
“Yes! Gisterochtend 7.30 was de aftrap en door tot de klok van 22.00 uur!  Vorige week woensdag waren er al geruchten dat de kappers weer aan de bak mochten en vanaf dat moment stond mijn telefoon roodgloeiend. Op een gegeven moment stond mijn whatsapp op 97 berichten, gekkenhuis! De komende drie weken zit ik dan ook barstensvol. Ik ben zelfs komende zondag en op Hemelvaartsdag open, dan mag ik van 8.00 tot 17.00 uur. Het is allemaal een beetje aanpassen, ik mag de middelste stoel niet gebruiken dus heb ik 10 vierkante meter per persoon. De afspraken zijn wat ruimer gepland, ik reken nu op een half uur per klant zodat er zo weinig mogelijk contact is.
Goede reacties
Vele lange haren komen er voorbij deze dagen, 1,5 meter haar zal ik maar zeggen! Ik heb dan ook een aantal klanten moeten teleurstellen dat ze eerste weken nog geen plek hebben. Maar er is echt bij iedereen begrip: ‘O, die twee weken kan er dan ook nog wel bij’ hoor ik dan. De eerste klant maandagochtend kwam zelfs met een fles wijn aanzetten!

Veiligheidsmaatregelen
Ik houd wel eerst een soort van intake, of ze gezond zijn en in het geval dat de afspraak wat verder weg staat geef ik ze mee dat indien ze klachten krijgen dit even te laten weten.
Ik knip niet met een mondkapje op maar in het geval dat de klant dit wenst is dat zeker mogelijk. Ik heb plexiglas bij de kassa, betalen gebeurt veelal contactloos. Per klant 1 knipschort en de kaptafel en stoel voor de wachtenden worden na ieder gebruik ontsmet. Ik houd mij aan alle regels van de ANKO. (Algemene Nederlandse Kappers Organisatie)

Klaar voor
In ieder geval ben ik blij dat ik weer aan de slag kan, ik had er ook nog eens een week wintersport voor zitten dus wat dat betreft zijn we weer opgeladen! Ik heb me in die 8 weken weliswaar prima vermaakt middels cursussen en genieten van en met de kinderen maar het contact met mijn lieve klanten doet mij goed merk ik!”

 

Plexiglas bij de kassa

 
Heb je nog even geduld?

Marleen Rupert Haarmode

Diepenheimsestraat 57, 7496 PT Hengevelde
Telefoon: 0547 - 851 427 / 06-5158 9012