Volle bak bij de Top 2000 Quiz: ‘Wat muziek doet met mensen’

Na de zeer succesvolle primeur in 2022 met maar liefst 105 deelnemers, heeft de editie van 2023 dit ruimschoots overtroffen. De zaal was meer dan vol gisterenavond bij de Gebrande Waateren voor de Top 2000 Quiz van:
Teun Eijsink, Alfons Assink, Paul Wegdam en last but not least de Godfather van wat muziek in Hengevelde betreft: Jan Eijsink!

De Hengeveldse Top 2000 Quiz begint iets mythisch te krijgen. Maar liefst 140 muziekliefhebbers worden  in een zaal gepropt en Teun Eijsink zorgt voor een quiz van internationale allure. Er werd zelfs een extra scherm bij geplaatst, zodat iedereen het kon volgen.

Teun had het goed voor elkaar, filmpjes met vragen die speciaal voor deze avond waren ingesproken door radio 2 dj’s, zie in het fotoalbum. Teun:
“Het was een mooie avond en het was schrikbarend druk ook. Maar veel goeie reacties gekregen!”

Dat er iemand verkleed als kerstman rond moest gaan om aan de onkosten tegemoet te komen wekte enige verbazing onder de aanwezigen. Maar dat er mensen waren die het verdiend hadden stond buiten kijf!

De Quiz begon na bijna drie Hengeveldse kwartiertjes om 20.40. Na afloop van de Quiz werden natuurlijk de winnaars bekend worden gemaakt en daarna was het tijd voor een hapje en een drankje, maar bovenal: Teun en vader Jan aan het vinyl draaien. Dansen was niet verplicht, maar van deze mogelijkheid werd massaal gebruik gemaakt!

‘Wat muziek doet met mensen’

De complete uitslag volgt later op deze site.

KLIK HIER VOOR MEER FOTO’S EN FILMPJES

Vader en zoon aan de vinyl

Deze quiz werd wederom zoals vermeld verzorgd en gepresenteerd door Teun Eijsink. Naast het spelen in de band The Grand East, werkt Teun bij verschillende radiostations o.a. Radio 2. Hij staat intussen bekend als een soort “Leo Blokhuis” dit vanwege zijn kennis van de popmuziek en hij had net als vorig jaar wederom een geweldige Quiz in elkaar gezet..

Henk Hulzebos, hij in The Grand East als toetsenist en speelde intro's waarvan je de titel en de artiest moest raden. Weet jij de antwoorden?