Voorjaarsconcert Amuzant groot succes

Het was gezellig druk in de grote zaal van Varenbrink gisterochtend. Waarschijnlijk hadden de mensen gelezen over de goede prestaties tijdens de examens afgelopen week en wilden ze dit graag zelf komen beluisteren tijdens het voorjaarsconcert van Amuzant. Hier kregen ze dan ook ruimschoots de kans voor. Het concert werd geopend door het A-orkest en zij speelden een aantal afwisselende muziekstukken. De slagwerkgroep onder leiding van Yannick Bergevoet gaf een spetterend optreden weg. De jongens lieten zich van hun beste kant zien en iedereen kon horen dat zij allen beschikken over een goed portie ritme. Na de pauze was de blokfluitgroep aan de beurt. Begeleid door een CD gaven zij een heel knap optreden weg samen met hun lerares Esli Vogel. Het B-orkest liet onder leiding van Stefan Blaak horen dat zij zelfs voor muziek van Beethoven hun hand niet omdraaien. Het A-orkest sloot uiteindelijk het concert af met muziek uit de bekende musical Les Miserables. (foto's hieronder)

Deze ochtend werd tevens het startsein gegeven voor de kaartverkoop voor het Muzikaal Onthaal dat op 13 en 14 juni in Diepenheim plaatsvindt. Amuzant zal hier op zondag 14 juni ook spelen. Muzikaal Onthaal Diepenheim is een tweedaags muziekfestival waar honderden amateur en beroepsmusici tal van optredens verzorgen. Alles speelt zich af rondom het kasteel Warmelo bij Diepenheim. Muzikaal Onthaal is een initiatief van de stichting SteunJeClub.nl, landgoed Warmelo, de Harmonie Diepenheim en deelnemende muziekverenigingen.

Kaartjes voor dit evenement zijn te verkrijgen bij de leden van Amuzant. Kosten zijn €  7,50 voor een volwassene en jeugd t/m 12 jaar betaald € 3,00. Kaartjes zijn naar eigen keuze te gebruiken voor een bezoek op 13 óf 14 juni. Wanneer u een kaartje koopt, steunt u gelijk de vereniging Amuzant. Een groot deel van de kaartverkoop gaat namelijk naar de verenigingen.

Meer informatie over Muzikaal Onthaal is ook te vinden op www.muzikaalonthaaldiepenheim.nl