Vrijdag 27 oktober: Informatie avond Hengeveldse supportersavond FC Twente

Een aantal enthousiastelingen heeft de draad opgepakt en een informatie avond belegd bij café ’t Kooltje om een FC Twente supportersvereniging op te richten. Aanstaande vrijdag 20.00 uur.
Hengevelde heeft meer dan 120 jaarkaarthouders dus draagvlak zou er moeten zijn.

Voorwaarden
Hier zitten enkele voorwaarden aan zoals een oprichtingsakte van de Kamer van Koophandel, een minimum aantal leden, en een beleidsplan. Zodra alle vereisten uit het beleid zijn afgerond zal FC Twente de supportersvereniging een convenant doen toekomen. Dit convenant borgt de belangrijkste afspraken en hoofdlijnen. Na ondertekening van dat convenant In Hengevelde dan een aspirant-supportersvereniging, waarna de stappen doorlopen zullen worden om uiteindelijk een officieel geregistreerde supportersvereniging te worden.

Op dit moment is SV De Lutte een aspirant supportersvereniging, zij worden naar verwachting in de zomer van 2024 de 30e officieel geregistreerde supportersvereniging. Ook zijn Gramsbergen en Ootmarsum in dit proces. Hengevelde (indien de stappen doorlopen worden) daarna kunnen volgen als de 33e Supportersvereniging.

Er komen vraagstukken aan de orde als:

  • Zijn er mensen die hier iets in willen betekenen?
  • Wat zijn daadwerkelijk de voordele?
  • Wat zal het supportershome dan worden?
  • De naamgeving en logo
  • Wat er verder ter tafel komt

Ben je geïnteresseerd?

Vrijdag 27 oktober
20.00 uur
Café ‘t Kooltje