Vrijdagavond 14 augustus Höfteballooning; geef je nu op!

Op vrijdagavond 14 augustus stappen vele tientallen gasten in de mand van een heteluchtballon. Dit gebeurt op de ‘kermisweide’ aan de Goorsestraat in Hengevelde. Vele heteluchtballonnen in felle kleuren en soms prachtige vormen, stijgen daar op. Ondertussen zorgen paramotorvliegers en liefhebbers van modelvliegtuigen en modelbalonnen voor een indrukwekkende luchtshow. Op de parkeerplaats  staan ondernemers die een minimarkt organiseren en waar kinderen gebruik kunnen maken van het springkussens en de draaimolen. Wilt u meevaren met familie, medewerkers en/of zakelijke relaties?

KLIK HIER VOOR HET CONTACTFORMULIER.

U stapt dan bij een van de vele professionele ballonvaarders in de mand. Geniet van de prachtige vergezichten en ... ontdek uw eigen woning in Hengevelde of omgeving, vanuit de lucht. De prachtige panorama's en de absolute rust die u in het luchtruim ervaart zijn echt indrukwekkend.  Ballonvaart p/p: € 145,00. Dit bedrag is inclusief:

  • Koffie / thee en krentenwegge bij aankomst
  • Luchtballonvaart inclusief verzekering.
  • Transfer terug naar de opstijgplaats.
  • Champagnedoop na afloop.
  • Luchtcertificaat ter herinnering aan de ballonvaart.
  • Uitnodiging voor de uitreiking van de certificaten waarbij u - op onze kosten - geniet van een hapje en een drankje en live muziek van Die Stadlfreunde bij de Gebrande Waateren in Hengevelde.

Voor jong en oud

Alleen al de fel gekleurde en soms fraai vormgegeven luchtballonnen vormen een prachtig schouwspel op de ‘kermisweide’ aan de Goorsestraat. “Van voorgaande jaren weten we dat hier veel bezoekers op af komen. Het blijft dan ook een mooi gezicht als de piloten het doek over het weiland spreiden en bolblazen met behulp van een ventilator. Er zijn altijd vrijwilligers om daarbij een handje te helpen. En als dan de gasbranders aangaan, is de ‘voorstelling’ compleet. Ook nu nodigen we bezoekers, jong en oud, van harte uit om hierbij te zijn”, Bij goed weer gaat op vrijdag 14 augustus het terrein om 17.00 uur open. Mocht het weer niet meewerken dan wordt met het evenement uitgeweken naar zaterdagavond 15 augustus.

ENTREE GRATIS.

Special shapes  

Een special shape is een heteluchtballon die een bijzondere vorm heeft. De vorm kan een huis, een tandpastatube, de kop van Mickey Mouse of iets anders zijn.

Dit zijn echt spectaculaire ballonnen om te zien. Deze bijzondere ballonnen varen slechts een klein eindje. Ze zijn dan ook vooral erg mooi en spectaculair om te zien. 

Nightglow (GLOW IN THE DARK)

Als tegen 22:30 uur de schemer invalt, worden enkele ballonnen geprepareerd voor de Nightglow. Een waar spektakelstuk waarbij menig fototoestel aan het werk moet. De ballonnen worden mooi uitgelicht op de tonen van opzwepende muziek. De vuurspuwende branders doen de rest om er een waar lichtfestijn van te maken. Een absolute must om tot het einde te blijven.