W.V.V.’34 weet niet te scoren op Hoftoernooi: “Teleurstellend”

Het Hoftoernooi is dit jaar een prooi geworden voor SV Delden. Zij versloegen in de finale Rood Zwart overtuigend met 4-0. Diverse elftallen zoals Sportclub Markelo en vv Twenthe Goor traden aan met een mix van spelers van het eerste elftal en andere elftallen. Bij Markelo kwam dit omdat het eerste elftal een bekerwedstrijd moest afwerken tegen ATC’65, sommige andere teams hadden simpelweg schaarste in spelers.

W.V.V.’34 leverde een opvallende prestatie, zij wisten alle vier de duels met 0-0 gelijk te spelen. Dat gebeurde  tegen vv Diepenheim, vv Twenthe, Sportclub Markelo en Rood Zwart. Tom Pierik kijkt terug op het toernooi:  “Enerzijds hebben we helemaal niks weggegeven dus defensief stond het gewoon goed. Aanvallend hadden we er wel veel meer uit moeten halen denk ik, want we konden geen geen vuist maken. We waren wel iedere pot de bovenliggende partij, dus de doelpunten komen dan vanzelf. Ik denk dat het fysiek ook wel lastig is als je telkens een half uuur speelt, dan weer half uur niks hebt en dan weer aan de bak moet. Dan heb je haast twee elftallen nodig.”

Martijn Baas reageerde ook: “Een teleurstellend toernooi voor ons waarin we niet tot scoren komen. vier keer 0-0 zegt denk ik wel genoeg. Je geeft verdedigend niet veel weg, maar je komt niet tot genoeg 100% kansen. Aan de andere kant ben ik er wel van overtuigd dat we in 90 minuten tegen Bentelo beter zullen gaan doen in plaats van de korte potjes van 30 minuten.

KLIK HIER voor de uitslagen: