Wandelvierdaagse succesvol, stickers voor de papa’s?

Na 2 jaar uitstel door Corona konden ze vanavond eindelijk weer van start! (KLIK HIER VOOR FOTO’S)

Rond de klok van 18:00 uur verzamelden ruim 200 kinderen zich samen met ouders, begeleiders en juffen op het schoolplein. Van hieruit zijn ze in 2 groepen gestart aan de 4-daagse van Hengevelde. De onderbouw heeft een afstand van ongeveer 3,5 km gelopen, de bovenbouw 7 km.
Halverwege de route was er een verzorgde pauzepost bij de familie Blanckenborg aan de Oude Haaksbergerweg en bij de vijver voor de korte afstand. Dit alles met ranja en een kleine versnapering.
Op het plein konden de kinderen een stempel krijgen op hun kaart. Onder de gemotiveerde vaders heerste enige teleurstelling, zij konden geen stempel halen. Naar verluid zijn daar aanstaande donderdag stickers voor geregeld.
Bij 3 of 4 stempels verdienen de kinderen een medaille. Allemaal georganiseerd door de Ouderraad en de begeleiding samen met het team van de Petrusschool.

Directeur Annemieke Bloem: ”Het was een heerlijke avond onder perfecte weersomstandigheden. We lopen tot en met donderdag en sluiten de 4-daagse dan natuurlijk feestelijk af op het schoolplein!”