Wat beweegt vijf Wegdammers om deel te nemen aan de Elastiekenkoers: Jan Semmekrot (4)

Het is inmiddels een begrip in de Hof van Twente: De Elastiekenkoers. Op 22 juni 180 renners op om evenzoveel kilometers af te leggen voor het goede doel. Daarvan vijf uit Hengevelde; Jan Semmekrot (geheel rechts op de foto boven), Bart Oude Rikmanspoel, Martijn Tuinte, Gerard Pierik en Marcel Tijhof. Wat beweegt ze om uit de comfortzone te stappen over enkele weken zoveel kilometers weg te trappen?

Dit jaar is het doel: Positieve ontwikkeling in de Hof van Twente. Of dit nu om lichamelijk, sportief of educatief gaat; niemand mag zich geremd mag voelen in zijn of haar ontwikkeling. Dus dit jaar samen in de pedalen om mensen, instellingen of bijvoorbeeld scholen een steuntje in de rug te geven!

Jan Semmekrot

“De trainingsritten zitten erop en nu aftellen naar volgende week donderdag de 22e!”

“Dit jaar fiets ik voor de 3e keer mee met de Elastiekenkoers. Het is een mooie en sportieve dag om aan mee te doen en het is goed om te zien dat er steeds meer mensen uit Hengevelde aan mee doen.
De reden dat ik hier aan meedoe en het evenement ook sponsor is dat het opgehaalde geld bestemd is voor de inwoners van de Hof van Twente en het goed is voor de conditie. De trainingsritten zitten erop en nu aftellen naar volgende week donderdag de 22e!”

Van links naar rechts: Jan Semmekrot-Gerard Pierik-Martijn Tuinte-Bart Oude Rikmanspoel-Martijn Tuinte