Radiovermaak speciaal voor ouderen in en om Hengevelde: Verras je familie!

OPROEP: Radiovermaak speciaal voor ouderen in Hengevelde op zondag 19 april tussen 11.00 en 13.00 uur!

Wij hebben het idee opgevat om een speciale radio-uitzending te maken. Eenieder die zich daarvoor geroepen voelt krijgt de mogelijkheid om via de radio een oudere in Hengevelde even in het zonnetje te zetten of te vermaken. Dat kan door middel van een verzoekje, mop, gedicht, verhaal of stukje muziek dat je ten gehore brengt. Wees creatief en origineel. Het moet een feestje zijn om naar te luisteren. Heb jij leuke ideeën/verhalen/tips voor de invulling van dit speciale programma? Laat het even weten via het 06 83 19 41 60 of mail even naar cwmhengevelde@gmail.com. De presentatie ligt in handen van Paul Wegdam. 
Kun jij muziek maken en vind je het leuk om het voor de ouderen en andere luisteraars te spelen? Meld je aan!
Laat deze kans niet voorbijgaan. We rekenen op jouw steun.

Hij zal alle berichten en muzikale verassingen vakkundig aan elkaar praten en op zondag 19 april wordt tussen 11:00 uur en 13:00 uur alles uitgezonden op de lokale omroep Hofstreek FM. Je kunt dit beluisteren via FM 107.6 of via de TV Ziggokanaal 47. Ook staat Hofstreek FM wel in de Sonos lijst.

De uitzending moet zoveel mogelijk gevuld worden en dit is de manier om de ouderen in jouw omgeving even te verrassen. Daarom een aantal vragen aan jou;
Heb jij een leuk bericht voor je oma of opa/buurman of buurvrouw of een andere oudere die u/je even wilt toespreken? Spreek iets in via whatsapp of typ het naar 06-83 19 41 60. De audioberichten worden afgespeeld in de uitzending en op die manier zet je toch op een leuke manier mensen “in het zonnetje”.
Groeten de Culturele Werkgroep Markering (afdeling radio)

Om een stukje gezelligheid te brengen werd deze week al een aftrap gedaan door Marcel Wolterink en Jan Keuper die op de binnenplaats van de Pellehof de bewoners vermaakten met hun welbekende muziek.