Website ‘Hofactief’ gelanceerd

Om de gezonde voornemens te stimuleren heeft de gemeente Hof van Twente een nieuwe website gelanceerd met de naam: Hofactief. De website is gebruiksvriendelijk en bestemd voor jong en oud. Bent u op zoek naar een sportieve activiteit, een ontmoetingscentrum of een culturele activiteit dan kunt u hierover informatie vinden op de website: www.hofactief.nl. Ook kunt u hier kijken wat er te doen is voor uw familieleden, buren en vrienden.
 
Op 30 januari 2019 is de website de lucht in gegaan. De buurtsportcoaches, Salut Welzijn en de cultuurmakelaar hebben de website samen vormgegeven en zijn ook verantwoordelijk voor het beheer. Bijna alle organisaties in Hof van Twente op het gebied van Sport, Welzijn en Cultuur staan inmiddels op de website en hebben eigen inloggegevens om hun gegevens te actualiseren. Hiermee kunnen de organisaties hun eigen organisatiepagina voorzien van informatie en activiteiten. Ook kunnen zij evenementen publiceren. Mocht uw organisatie er nog niet op staan dan kunt u deze aanmelden op de website.
Bent u benieuwd wat er allemaal te doen is  in Hof van Twente? Met de uitgebreide zoekfunctie kunt u gaan filteren en kijken wat bij u past. Denk hierbij aan thema’s als: wonen, geldzaken, ontmoeten en meedoen, onderwijs, cultuur en sport en bewegen. Via deze weg kunt u alles gemakkelijk en snel opzoeken.. Ook kunt u kijken wat er bij u in de buurt te doen is, door bijvoorbeeld te zoeken op plaatsnaam. Naast het zoeken van organisaties, activiteiten en evenementen is op www.hofactief.nl  gerichte informatie te vinden om u  wegwijs te maken waar u moet zijn met vragen. We maken het dus een stuk gemakkelijker voor u met deze website!
Voor vragen over de website kunt u per mail contact opnemen met info@hofactief.nl of telefonisch met Salut Welzijn via 0547-260053.
Neem snel een kijkje op de website www.hofactief.nl