Wederom spetterende vuurwerkshow Morsink, voorverkoop gestart

Bij Morsink Vuurwerk maken ze zich weer helemaal klaar voor een spetterende jaarwisseling. De vuurwerkspecialist uit Goor organiseert namelijk op woensdag 27 december (19.30 uur) een grote vuurwerkshow. Daarnaast is de webshop nu al geopend voor de liefhebbers die in de voorverkoop hun slag willen slaan.

Er is een groot assortiment en de klanten krijgen tot en met 27 december tien procent korting via de website of winkel. “Mensen bestellen dit jaar weer lekker vroeg hun vuurwerk. Ik heb de eerste bestellingen namelijk al binnen”, zegt ondernemer Ronald Morsink. “De afgelopen jaren kon er door corona weinig tot niets. En vorig jaar mocht het weer, die lijn trekt zich nu door. De mensen willen ook dit jaar knallend en sierlijk het jaar uit.”

Morsink Vuurwerk

Het vuurwerk kan worden afgehaald in het winkelpand aan de Mossendamdwarsweg 2 in Goor. Dit kan vanaf donderdag 28 december tot en met 30 december. Let dus op: vanwege richtlijnen mag op Oudejaarsdag geen vuurwerk worden verkocht. Online kan het nu dus al worden besteld via www.morsinkvuurwerk.nl.