Wegdam Foundation zet zich in voor de straatarme bevolking van Sierra Leone

Naast het bouwen van scholen en ondersteunen van projecten voor tienermoeders verzamelen we ook spullen voor Sierra Leone. Oud Hengeveldenaar Brian Wegdam:
“We richten ons vooral op wat kinderen nodig hebben, om ze zo een eerlijke kans te geven zich te ontwikkelen. Zo hebben we een zeer succesvolle actie gehad waarbij kinderen van de basisschool Rietmolen en Hengevelde een schoenendoos versieren en volstoppen met bruikbare cadeautjes voor de kindertjes Sierra Leone.
( ZIE DIT FOTOALBUM)
Zo komt de hulp direct terecht waar het zo hard nodig is. Mochten er scholen zijn die hiervoor belangstelling hebben, dan kan contact opgenomen worden met Raymond Wegdam 06-10 175105.

In het afgelopen jaar is er ook veel sportkleding uit de regio die kant op gegaan, getuige DIT FOTOALBUM.  
Ook wat dit betreft houdt de organisatie zich van harte aanbevolen!

 

Hetgeen we kunnen gebruiken is o.a. speelgoed, knuffels, kleding, schoenen, slippers, computers, laptops, keukengerei, naaimachines, (school)tassen, fietsen, sportkleding, ballen groot en klein, tennisballen, spelletjes zoals kaarten, elastieken, etc.
Ook schoolgerei als schriften, pennen, stiften, potloden, liniaal, etc. Er is gebrek aan alles.

Onlangs is in samenwerking met Noordendorp Transport schoolmeubilair opgehaald uit Reutum. Dit wordt samen met verzamelde spullen in een zeecontainer verscheept naar Freetown.

ZIE DIT FOTOALBUM

Er wordt ingezameld in Hengevelde bij ICS Computers en in Rietmolen bij de Reetmollebus, waar de centrale opslag is. In Haaksbergen kunnen goederen afgeleverd worden bij het pand van Wegdam Food Link BV, Parallelweg 4, het voormalige CLC-gebouw.