WHC verliest in Deurningen

De Wegdamse handbaldames hebben de afwezigheid van enkele belangrijke speelsters niet kunnen opvangen als je enkel naar het eindresultaat kijkt. Scorebord journalistiek? Trainer Theo van der A” We hebben  inderdaad verloren met 24-22 na een ruststand was 13-12. DSVD liep 3 doelpunten uit maar we gingen onze eigen spel spelen en de verdediging stond goed. In de tweede helft ging de wedstrijd wederom gelijk op, op een gegeven moment  liepen wij zelfs 3 doelpunten uit ! Met nog 10 minuten te spelen misten we 2 goede doel kansen, als je ze dan zelf niet maakt gebeurd het onvermijdelijke:  DSVD ging erover heen en won de wedstrijd.  We hebben een goede wedstrijd gespeeld, op naar de tweede seizoenshelft.