WHC verslaat in eigen huis TVO: “Eerste helft teveel gemist”

Nieke Stortelder komt hoog boven de tegenstander uit en werpt op doel: haar wapen

WHC heeft zaterdagavond in eigen huis op vrij eenvoudige wijze TVO uit Beckum verslagen.  De Hengeveldse dames kwamen al snel op voorsprong en gingen rusten met een 11-7 voorsprong. Uiteindelijk werd het 29-17.

Gezien de stand op de ranglijst moest WHC eigenlijk ook wel winnen aangezien TVO onderaan staat en WHC nog altijd in gevecht is om de titel. OBS staat bovenaan, WHC volgt op de tweede plek.

Bente Asschert, jongeling bij WHC reageerde na afloop op het duel en op de vraag of ze nog last hadden van het duel van eergisteren in de beker. “We hebben geen last gehad van de wedstrijd van donderdag, alhoewel het wel zwaar was. Maar het was erg mooi om te spelen. De competitie is echter veel belangrijker. Vanavond tegen TVO, een lastige tegenstander. Toch ging het redelijk ondanks dat we de eerste helft teveel misten. De tweede helft hebben we het verschil gemaakt en de wedstrijd beslist. Nu eerst even genieten van twee weekenden carnaval”, besluit Bente.

Of het overigens nog verschil maakte of Paul Wegdam pupil van de week is weten we niet, maar hij maakte een fraai doelpunt voorafgaand aan het duel zoals hieronder te zien is!

Paul Wegdam had de dag van zijn leven, pupil van de week bij WHC 1, zie hem stralen tussen trainer Egon Floors en familielid Rikke Brummelhuis!