Wie worden er de nieuwe Jonkheer / Jonkvrouw van C.V. de Höftemennekes?

Er gaan al wekenlang geruchten door Hengevelde, maar niemand die het durft te voorspellen. Aan alle onzekerheid komt volgende week een eind.  Zaterdag 12 januari is namelijk het moment daar, tijdens een grote feestavond in Residentie Herberg de Gebrande Waateren zal de bekendmaking plaatsvinden. Na maanden in spanning te hebben gezeten zal er bekend worden gemaakt wie er zich dit Carnavalsjaar Jonkheer en Jonkvrouw mogen noemen. Wie nemen er het stokje over van Gijs Pierik en Marjon Stokkers? En wie zullen de nieuwe Adjudanten worden?
Vorig jaar is de Carnavalsvereniging begonnen met een nieuwe club binnen de vereniging. Dit is zo goed bevallen dat dit uiteraard een gevolg krijgt. De Jonkheer en Jonkvrouw kiezen zelf zijn/haar Adjudant voor het komende Carnavalsjaar uit. Naast de Adjudant hebben zij beide ook nog 3 leden in “Het Gevolg”.
 
 
Tevens zal er op een ludieke wijze afscheid worden genomen van Prins Roy I. Door omstandigheden kon dit tijdens de Revue niet plaatsvinden.
Maar niet alleen zijn er verrassingen door nieuwe Carnavalsleden, maar het beloofd ook een grandioze feestavond te worden met andere bijzondere taferelen!
Let op: Deze avond is voor iedereen! Alle leden van C.V. de Höftemennekes, Ere-leden, oud leden, Familie, vrienden van onze Jonkheer en Jonkvrouw en ook voor iedereen die zelfs nog nooit bij de Carnaval is geweest is welkom. Het is een open feestavond voor iedereen toegankelijk! 
Bij deze is iedereen uitgenodigd:
12 januari Residentie Herberg de Gebrande Waateren
Aanvang: 20.00 uur
Bekendmaking Jonkheer / Jonkvrouw CV. De Höftemennekes