Wordt Indy de mooiste?

"De lieve buurtjes hadden slingers opgehangen"

De Hengeveldse Indy van der Spuij is on line gescout en uitgenodigd om deel te nemen als één van 500 meisjes uit de leeftijdsgroep 15-18 jaar voor:

"Indy In de spotlights"

Miss Beauty of Overijssel, dat is de missverkiezing voor alle meiden uit Overijssel. Wordt zij de Miss Teen of Overijssel 2024? Afgelopen zondag heeft ze meegedaan met de selectie in Oldenzaal en heeft dus de finale bereikt. De finale is op 2 maart in Steenwijk. Indy:
“”Ik was verrast toen ik gevraagd werd om mee te doen aan Miss Beauty. Ik moest er wel even over nadenken, maar ben nu blij met de leuke ervaring. Ik denk dat ik er ontzettend veel kan leren en dat het me helpt in mijn persoonlijke groei.”

De winnaar op 3 maart in Overijssel is bij de landelijke finale van Miss Beauty of the Netherlands dit jaar.

Aan het hoofd van Miss Beauty of Overijssel staan Charina Bartels als president en Michelle van Sonsbeek als vice-president.

De verkiezing voor echte Miss Beauty All Stars. Miss Beauty of the Netherlands kent inmiddels haar historie sinds 2015. Sinds 2015 zijn er vele prachtige provinciale winnaressen gekroond. Veel van deze winnaressen zijn een aantal jaar later dan ook toe aan een nieuw traject.

“Wel graag #missteenofoverijssel vermelden🤗

Bij deze………….

Van deze 20 meisjes wordt er dus 1 uitgekozen om Overijssel te vertegenwoordigen bij Miss Beauty of the Netherlands in de categorie Teens