WVV’34 boekt een moeizame overwinning in de extra tijd

WVV’34 heeft vanmiddag in Tilligte een verdiende maar zwaarbevochten 3-2 overwinning geboekt in Tilligte tegen DTC’07. Op een moeilijk bespeelbaar veld met een tegenstander die streed voor iedere meter. Met een assist en een doelpunt in de 90e minuut was Robin Rikkert weer van grote waarde voor de groen gelen.

Remi Leferink:

“Het was vanmiddag moeizame pot tegen een tegenstander die gas geeft als team, op een moeilijk bespeelbaar veld. Uiteindelijk dik verdiend, maar het moet wel even gebeuren. Zegt genoeg dat het vandaag met 2 kop goals moest gebeuren, via de grond was het moeilijk combineren vandaag. Kunnen we met een goed gevoel het carnavalsweekend in!”

Dani Morsink beschrijft voor Wegdamnieuws de doelpunten

De 1-0 was een ongelukkig moment onze verdediger. Hij wilde hem wegwerken met een sliding maar met een beetje pech kreeg de spits van DTC’07 hem tegen zich aan en belandde hij achter keeper Tom Pierik.

Binnen een minuut kwamen wij terug op 1-1 door een goede vrije trap van Robin die ingekopt wordt door Remi Leferink.

De 2-1 viel vanuit een combinatie en de spits van DTC’07 schoof hem in de verre hoek.

Een goede aanval vanuit rechts werd vanuit de achterlijn laag voorgezet door Hozz (Wouter Horstink voor de insiders) en werd goed afgemaakt door Tom Grobben, 2-2.

De hele 2e helft was WVV’34 naarstig opzoek naar de 2-3. Het was een zwaar veld, maar in de laatste minuut knikte Robin Rikkert hem perfect over de keeper van DTC! 2-3

De verslagenheid was groot bij DTC'07 na de later 2-3 van Robin Rikkert

DTC’07-WVV’34 2-3

1-1 Remi Leferink
2-2 Tom Grobben
2-3 Robin Rikkert

Tom Pierik-Martijn Baas-Remi Leferink-Luuk Lentelink-Tom Brummelhuis-Robin Rikkert-Stan Aarnink-Dani Morsink (33 Gijs Pierik) -Lars Aarnink-Wouter Horstink (81 Mahmoud Jaafil) -Tom Grobben