WVV’34 hervat de competitie in en tegen Delden: “In elke linie kwaliteit”

Een duel tegen sv Delden tijdens het Hoftoernooi, waar de ploegen elkaar vrijwel jaarlijks treffen

WVV’34 hervat zondag om 14.30! de competitie met een uitduel tegen sv Delden. Sv Delden zit niet bepaald in een flow. De ploeg, die op een 8e plek is terug te vinden begon de competitie nog goed, maar verloor de laatste drie duels. Vorige week werd nog met 6-1 verloren van DSVD. De laatste twee duels voor de winterstop gingen eveneens verloren, waaronder tegen DTC’07 die op dat moment de rode lantaarn in handen hadden.
Iemand die aandachtig toeschouwer zal zijn is Roy Workel. Hij stond jarenlang voor de groep van WVV’34 en geniet nog even voor zijn welverdiende rust alvorens aankomende zomer de nieuwe hoofdtrainer van sv Delden zal zijn.

We blikken met topscorer van de Hengeveldenaren Wouter Horstink (8 goals) vooruit op het duel. Wat verwacht je van de promovendus? Wouter: “Ik verwacht een sterke ploeg. Delden begon erg sterk aan de competitie en hebben in elke linie kwaliteit.”

Roy Workel wordt er trainer, nog tips opgevraagd bij je oud-trainer of houdt hij de kaarten stijf tegen de borst? Wouter: “Ik denk dat Roy meer over ons weet dan over Delden op dit moment, haha.”

Je hebt acht goals gemaakt en slechts twee spelers in de 3e klasse A maakten er meer. Ben je bezig om topscorer te worden of speelt het niet? Wouter: “Over doelpunten praat ik niet”, besluit de aanvaller kort.

De wedstrijd sv Delden – WVV’34 op Sportpark de Mors begint zondagmiddag om 14.30. U bent van harte welkom om de teams te komen aanmoedigen.

Hieronder de huidige stand: