WVV’34 loopt in het mes

WVV’34 heeft vanmiddag in Borculo tegen Reünie een kansloze nederlaag geleden. De eerste 10 minuten leek WVV de bovenliggende partij: Reünie liet het gaan en sloeg genadeloos toe vanuit de counter: Eindstand 3-0.
WVV’34 speelde vandaag met drie centrale verdedigers tegen het 4-4-2 van de thuisploeg maar of dat nu de ideale oplossing was? Reünie counterde er lustig op los.

Na 14 minuten scoorde de thuisploeg, notabene na een hoekschop voor WVV. Een razendsnelle counter die zelfs Mahmoud Jaafil niet kon belopen, zijn achtervolging kwam te laat.
Enkele minuten later was het weer raak. In de omschakeling wist Reünie vanaf buiten de 16 de verre hoek te vinden. WVV kreeg daarmee een lesje in effectiviteit.

WVV stelde daar weinig tot niets tegenover, de tegenstander uit Borculo stond goed in de organisatie en werd gevaarlijk in de omschakel momenten.

Na 25 minuten ging WVV  dan ook weer over naar 4-3-3. Reünie speelde compact op eigen helft, opbouwen was er niet bij: Alles lang.

WVV was zoekende, het mocht de bal achterin rondspelen maar had moeite om daarbij de vrije man te vinden. Als je daarbij de tegenstander in het zadel helpt met twee doelpunten dan maak je het jezelf niet gemakkelijk.

De ingevallen Bas Derkink

Tweede helft
WVV wist kort na rust de eerste kans van de wedstrijd te creëren, Lars Aarnink dook op voor de keeper na een goede actie van Barten Tijhof. Even later wist Tom Pierik met een miraculeuze redding erger te voorkomen, uiteraard vanuit een counter.

De daaropvolgende omschakeling trok Remi Leferink aan de noodrem: Uit de strafschop werd het 3-0. Ondertussen werd een zuiver doelpunt afgekeurd vanwege buitenspel in de 74e minuut maar kort samengevat:

WVV’34 creëerde te weinig en gaf te veel weg.

Tom Pierik-Martijn Baas (76 Bas Derkink)-Luuk Lentelink (46 Barten Tijhof)-Remi Leferink-Tom Brummelhuis-Robin Rikkert-Lars Aarnink-Dani Morsink-Mahmoud Jaafil (61 Thomas Wegdam)-Wouter Horstink