WVV’34 ontvangt Reutum: ‘Wordt het aan- of afhaken’?

WVV’34 ontvangt aankomende zondag op het eigen sportpark directe concurrent Reutum. WVV’34 heeft het zichzelf lastig gemaakt door in de laatste duels niet te winnen. Het speelde gelijk tegen Overwetering en verloor achtereenvolgens van FC Trias en sv Delden. De laatste overwinning dateert dan ook alweer van exact twee maanden geleden, toen Eilermark met een doelpunt verschil werd verslagen.

Maar niet alleen de punten blijven achterwege, ook de doelpuntenmachine is aan het haperen. Met drie goals uit de laatste vier duels is het lastig om veel punten te pakken. Is het tijd om good old Gijs Pierik weer op te gaan stellen? Hij moest het tot dusver doen met invalbeurten maar in de roep om goals lijkt trainer Niki Leferink toch wel een keer te moeten gaan ingrijpen in zijn voorhoede.

WVV’34 is door de matige serie nu terug te vinden op een vierde plek, hetgeen niet verkeerd lijkt. Echter zit de concurrentie ze inmiddels op de hielen en als de groengelen willen blijven strijden om promotieplekken, zal er een keer een driepunter moeten worden gepakt. Bij winst van Reutum komen zij als huidige nummer 7 namelijk op gelijke hoogte met WVV’34. Wordt het zondag dus voorlopig aanhaken of afhaken? Komt het zien om 14.00 uur op sportpark Rupertserve.