Zaterdag: De Grote Oosttribune Bingoshow

Wegdamnieuws ontving het onderstaande van Senioren Hengevelde:

Beste redactie

Is onderstaand bericht iets voor op de website van Wegdamnieuws?Dit is ons toegestuurd door de voorzitter van KBO-Overijssel.

Bij deze:

Binnen blijven, geen bezoek van kinderen of kleinkinderen, de dagen kunnen dan lang duren. RTV Oost organiseert daarom op zaterdag 18 april De Grote Oosttribune Bingoshow! Een live bingoshow voor heel Overijssel van 20.30 tot 22.00 uur op TV Oost en Facebook.
Bert van Losser en Tijmen van Wissing maken er een gezellige avond van, praten over van alles en nog wat, behalve over voetbal. Tenminste, als dat lukt… Jan van Staa draait aan de bingomolen en scheidsrechter Bas Nijhuis houdt de touwtjes strak in handen en controleert de bingo’s. Ook Helligen Hendrik is de quarantaine beu en speelt een potje bingo mee.
Online meespelen
Op www.rtvoost.nl/bingo kunnen spelers binnenkort hun unieke bingokaarten aanvragen. De kaarten worden direct per e-mail toegestuurd. Meespelen kan op een laptop, pc, tablet of smartphone.
 
Kaarten printen
Zijn er mensen die geen e-mailadres hebben? Vraag dan met uw eigen mailadres een set kaarten aan op naam van de persoon.  Deze kaarten kunt u vervolgens printen voor de speler. In geval van bingo kan de kaart gemaild worden naar bingo@rtvoost.nl ; of via WhatsApp gestuurd naar 06 - 82 82 92 84.
Wij hopen met deze bingoshow Overijssel een ontzettend leuke avond te bezorgen!
 
Met vriendelijke groet,
namens RTV Oost:
Tijmen van Wissing, Bert van Losser, Jan van Staa, Bas Nijhuis
 
P.S. Wist u dat TV Oost tijdens de coronacrisis ook elke werkdag tussen 14.00 en 17.00 uur een speciale programmering heeft? Zo kunt u kijken naar programma’s over de bevrijding van Overijssel, de regiosoap Van Jonge Leu en Oale Groond en programma’s over historische onderwerpen en met gezellige muziek uit de Alpenlanden.