De bloemetjes zijn weer buiten gezet!

Oktober zijn ze verwijderd, de bloembakken in en rond het centrum van Hengevelde; Vanaf deze week hangen ze er weer: De bloembakken aangeboden door Hans Mulders van de Bloemruiker! Namens de Hengeveldse ondernemersvereniging SIO, Jon Klein Breteler:
“Afgelopen week hebben we met onze club “De Waterdragers” het centrum van Hengevelde en de Goorsestraat weer in de bloemetjes gezet .In de ochtend hadden we samen met enkele leden zoals Benny Brummelhuis, Aloys Meijer, Joan Peerik en Paul Wegdam de bloembakken opgehaald uit de winterstalling bij Brood en Banketbakkerij Nollen en bij de juiste verlichtingspalen gezet.

Na de middag zijn we met behulp van diverse trekkers van o.a. Henk Peters, Alfons Groothuis en van W.V.V.’34 en met de rest van de club met o.a. Theo Doeschot, Willy Ten Thije, Harry Pelle, Harrie Groothuis en Andre Assink om ze in de juiste bakken aan de juiste palen te plaatsen. Tijdens deze werkzaamheden hebben we bij Yess op het terras en in de tuin met z’n allen lekkere koffie gedronken waarna we daarna de laatste werkzaamheden hebben afgerond.

Na afloop hadden we een bijeenkomst bij Hotel Hof van Twente waar we tijdens deze bijeenkomst stil stonden bij Gerrit Elbert, Johan Rosink en Bennie Blanken die wegens een slechte gezondheid er op dit moment er niet bij konden zijn.
Ook hebben we stil gestaan bij het overlijden van Henk Pierik, een van de trekkers chauffeurs van onze club.

Vanaf woensdag 10 mei zal de waterwagen met onze vrijwilligers weer elke week de bloemen gaan water geven vanaf locatie Loonbedrijf Pelle die ervoor zorgt dat er altijd voldoende water is voor onze wagen en indien nodig ook samen met  Rotink mechanisatie en Rotink ijzerwarenhandel zorg dragen voor het onderhoud en reparatie van onze waterwagen.

De bloemen blijven voor zover bekend hangen tot begin oktober, dus geniet er maar van!

De Waterdragers!!

Daar hangen ze weer
De ‘evaluatie’ bij Yess