Zondag: Gardensongs Diepenheim met Bluejays en MonoMan

Onder toeziend oog van medeorganisator en oud Wegdammer Peter Roorda is er morgen van 12.00 tot 18.00 uur het evenement Gardensongs bij Herberg de Pol. Deze dag zullen er verspreid door de (achter)tuinen in en rondom Diepenheim liederen én in Herberg de Pol optredens verzorgd gaan worden. Plaatselijke en regionale singer-songwriters, solo-artiesten en bands spelen hun eigen nummers of covers in de buitenlucht. Zoek een lekker plekje uit, op een bankje in de tuin of lekker op het gras en geniet van deze intieme concertjes. De Hengeveldse bands The Blue Jays (Anouk Kiezenbrink, Anouk Wentink-Tuinte, Debbie Kiezenbrink, Jolande Sak, Marije ten Vergert-Pelle en natuurlijk Frank Slijkhuis) en MonoMan in de persoon van Lennard Kiezenbrink zijn ook van de partij. Peter Roorda: “Ik zit daar in de muziekcommissie en heb dit op touw gezet. Wij zijn met een 5-tal mensen bezig om muzikale avonden in Herberg de Pol Diepenheim in te vullen. Zo hebben we op zaterdag 7 september Absolutely Floydin de Pol (zie lees meer)

De derde editie van het Diepenheimse Garden songs belooft een veelzijdig en uitgebreid aanbod. Overdag klinken: Arjan Knoop, Mat Broekhuizen, Herman Erbé, Etan Huijs, Blue Jays, D.D.Murphy, Ellis, Mummy’s a Tree, Arkae, No King, MoNoMaN, Rêver, Marcel Dekker, Van Piekeren, Sanne Klein Horsman, In ‘t Hof, Ondiep, Potman Jr., Vivre, Marlijne Jans, Slagwerkgroep Harmonie, Hans van der Werf en Tip Jar.
En ‘s avonds (18.00 tot 21.00 uur) sluiten we samen bij de Pol af met prachtige slotoptredens van Rêver en haar band en No King.


Absolutely Floyd!

Peter:” Op zaterdag 7 september organiseren we Absolutely Floyd! Het voert je met een lichtshow, videobeelden en vele bekende topsongs mee in de wereld van Pink Floyd. (KLIK HIER voor een impressie) Met de show Echoes of a Distant time brengt de tributeband een ode aan de Engelse rockband. De bezoeker wordt verwend met een keur aan knallers uit het oeuvre van Pink Floyd, van het gevoelige ‘Wish you where here’ tot het alom bekende ‘Another brick in the wall’. Maar ook uitstapjes naar solonummers van David Gilmour en Roger Waters klinken deze avond in de zaal van Herberg de Pol.