Zonnebloem doet mee aan de Rabobank clubkas campagne

In Hengevelde kunt u op veel verenigingen stemmen om extra geld in kas te brengen. Maar met een stem op de Zonnebloemafd. Hengevelde/ Isidorushoeve steunt u tevens een heel goed doel, u maakt het voor de Zonnebloem mogelijk nog meer aandacht te geven aan onze deelnemers.

Iedereen vanaf 12 jaar die klant is bij Rabo Centraal Twente kan vanaf 1 mei zijn stem uitbrengen op de ZONNEBLOEM.
Ga daarvoor naar www.rabobank.nl/ct 

DE  ZONNBLOEMLOTEN, ja ze zijn er weer, net als elk jaar komen de vrijwilligers van de Zonnebloem bij u aan de deur met de vraag of u Zonnebloemloten wil kopen. Zeg JA en u steunt de plaatselijke Zonnebloemafdeling en zorgt er voor dat er weer veel mensen kunnen genieten van onze activiteiten. Ook zijn er dit jaar weer prachtige prijzen te winnen allemaal beschikbaar gesteld door sponsoren.
Op www.zonnebloem.nl  vindt u alle informatie van de Zonnebloem.

HET ANDERE BEDRIJFSUITJE is ook een mogelijkheid om iets leuks te doen voor mensen met een fysieke beperking. Hierbij organiseren bedrijven in samenwerking met een Zonnebloemafdeling een uitstapje voor de gasten van de Zonnebloem. U zorgt voor een leuke activiteit, versnaperingen en natuurlijk uw personeel als begeleider van de deelnemers. De Zonnebloemafdeling zorgt in overleg voor het vervoer en ondersteuning van één of meerdere vrijwilligers. Op www.zonnebloem.nll/bedrijfsuitje  kunt u zich aanmelden of u kunt in overleg gaan met de plaatselijke Zonnebloemafdeling.