Zonnebloem Hengevelde en Isidorushoeve: ‘Mooie plannen’

Het nieuwe jaar 2024 is begonnen, iedereen in Hengevelde en Isidorushoeve wensen wij, veel geluk, gezondheid en succes met al uw bezigheden en plannen.

We kijken nog even terug op 2023 waarin de Zonnebloemvrijwilligers weer veel mensen bezochten met een verjaardag of bij ziek zijn. Daarnaast werden er weer een aantal activiteiten georganiseerd waarover wij u hebben geïnformeerd via de plaatselijke nieuwskanalen. We hebben 2023 rond Kerst afgesloten met een kerstbrood voor een groot aantal personen, een kerstkaart voor ieder die in een verpleeg-of verzorgingshuis verblijft en op 14 december hebben acht Zonnebloemdeelnemers op uitnodiging van het Nationaal Ouderenfonds genoten van een goed verzorgt kerstdiner bij Hotel van de Valk in Hengelo.

75-jarig bestaan
In 2024 bestaat de Zonnebloem Nederland 75 jaar, in de loop van dit jaar zullen we u op de hoogte houden van activiteiten die daarmee te maken hebben. Wij starten op vrijdag 12 januari met de inmiddels gebruikelijke bingomiddag en een nieuwjaarsborrel, waarbij weer leuke door de vrijwilligers verzorgde prijsjes te winnen zijn.

Mooie plannen
Over activiteiten die volgen zullen wij u op de gebruikelijke wijze op de hoogte houden, dat betekent dat bij ons geregistreerde mensen door de vrijwilligers worden benaderd. Hebt u een fysieke beperking waardoor u minder mobiel bent of hebt u behoefte aan een bezoekje of uitstapje en kunt u dit niet meer op de manier die graag zou willen, dan is de Zonnebloem misschien iets voor u. Laat het ons weten!!

Misschien hebt u speciale wensen of leuke ideeën voor uitstapjes of andere activiteiten voor grote of kleine groepen geef ze bij ons door.

Informatie over de Zonnebloem krijgt u via onze vrijwilligers of bestuur 06-57067111 of op www.zonnebloem.nl