Zonnebloem nieuws

Het is weer volop voorjaar en de zomer komt eraan, de tijd voor uitstapjes en gezelligheid, dat geldt ook voor de Zonnebloem. Deze zomer binnen we met een gezellige ontmoetingsdag georganiseerd door de drie buurtafdelingen. Voor mensen die bekend zijn bij de Zonnebloem komen de vrijwilligers langs om te vragen of u belangstelling heeft, bent u (nog) niet bekend met de Zonnebloem maar lijkt het u leuk deze dag bij te wonen en mensen te ontmoeten geef u dan op bij onderstaand adres of bij Ria Doeschot,               telf. 06-57067111

Ontmoetingsdag Beckum/Bentelo/Hengevelde

Op dinsdag 4 juli organiseren de Zonnebloemafdelingen Beckum, Bentelo en Hengevelde/St. Isidorushoeve de jaarlijkse ontmoetingsdag voor hun gasten en iedere “oudere” die daar belangstelling voor heeft. Het is een dag van ontmoeten en oude bekenden terug zien.
Deze dag van gezellig samen zijn wordt dit jaar gehouden in Zalencentrum Dwars in Sint Isidorushoeve. We beginnen de dag om 10.00 uur met een kopje koffie en iets lekkers erbij. Daarna is het tijd voor een korte overweging die we zelf verzorgen.
Dan volgt het borreluurtje met aansluitend het diner. Tijdens het borreluurtje worden de loten voor de loterij verkocht.

Na de middagpauze kunt u onder het genotvan een drankje genieten van een muzikaaloptreden  van de VoiZus  en de loterij.
We sluiten de dag af met koffie met eensaucijzenbroodje.
De kosten voor deze geheel verzorgde dag, incl. koffie/thee, drankjes en diner zijn

€ 37,50 per persoon.
Heeft u belangstelling?

Geef u zo spoedig mogelijk op, dochuiterlijk voor 23 juni bij
Truus Kamphuis
06-10304973