Zonnebloem viert feest!

Op 30 september was het feest bij de Zonnebloem! De regio Zonnehof, waaronder de afdelingen Goor-Markelo-Diepenheim, Hengevelde-Isidorushoeve, Beckum, Bentelo, Delden, Borne, Bornerbroek en Hertme-Zenderen vallen, bestaat 25 jaar. Reden voor een feestje. Besloten werd om van de gelegenheid gebruik te maken om de vrijwilligers eens in het zonnetje te zetten voor hun tomeloze inzet door de jaren heen.

 

Op 30 september werden zij uitgenodigd om dit bij café-restaurant Spoolder in Bentelo te vieren. Verwelkomd door ballonnenbogen en muziek van Double6 zagen vrijwilligers elkaar na, soms, jaren weer terug, wat tot veel verraste reacties leidde.

Tot verrassing van de bestuursleden ontvingen zij kaarten, cadeautjes  en geld van de verschillende afdelingen. Deze zullen op gepaste wijze worden ingezet.

Ook waren er albums meegenomen met daarin vakanties, uitstapjes enz. die hadden plaatsgevonden en die met veel plezier weer eens werden ingekeken.

 

Mariet Eijsink en Giny Geerling, beide oud voorzitters van de regio

De eerste en laatste voorzitter, Mariet Eijsink en Giny Geerling openden de middag met een luchtig historisch overzicht en gedicht. Zij werden bedankt voor hun inzet met een prachtig boeket bloemen.

Onder het genot van een hapje en drankje ontstond een gezellige middag waarin al snel gesprekken ontstonden over gezamenlijke herinneringen en vonden hernieuwde kennismakingen plaats.

Het bestuur van de regio hoopt op deze manier te hebben laten zien hoezeer zij de inzet van de vrijwilligers waardeert en overweegt om een bijeenkomst als deze nog eens over te doen.

 

De nieuwe voorzitter Cocky Blauw en bestuurslid Truus Kamphuis

Bij vertrek ontvingen alle aanwezigen nog een presentje en kwamen er veel positieve reacties op de middag en de muziek.

Wij kijken terug op een geslaagde, gezellige middag, maar gaan nu weer gewoon aan de slag met onze doelstelling: een bijdrage leveren aan mensen met een lichamelijke beperking om hen mooie momenten te bezorgen.

Dat is wat wij als vrijwilligers tenslotte het liefst doen!