Zonnebloemnieuws

De zonnebloem heeft haar activiteiten weer opgestart. Op vrijdag 25 augustus hebben we een gezellige koffiemiddag gehouden bij de Gebrande Waateren, waar onder het genot van een kopje koffie met gebak en daarna een drankje en een hapje werd bijgepraat. Na een pauze van anderhalf jaar werd het een gezellig samenzijn waarbij onze vrijwilliger Marrie Blanken de boel opvrolijkte met haar accordeon.

Op 13 oktober zijn 25 Hengeveldse Zonnebloemers naar Diepenheim gekomen voor weer een gezellige middag in zaal Beltman, de regionale Ontspanningsmiddag. We hopen dat Corona het toelaat dat we ook de komende tijd weer onze activiteiten door kunnen laten gaan. Er staat in november een winkelmiddag en in januari een nieuwjaarsbijeenkomst op het programma.

We willen iedereen er op attent maken dat op verschillende locaties naar de CoronaCheck wordt gevraagd, dus zorg dat u die bij u heeft op uw telefoon of een papieren kopie.

De Zonnebloem is een vereniging die draait op vrijwilligers, niet alleen mannen en vrouwen die bezoekwerk doen en helpen bij activiteiten, maar ook bestuursleden. Omdat onze voorzitter en secretaris al 12 jaar actief zijn in hun functie en statutair aftredend zijn, zijn wij op zoek naar nieuwe kandidaten voor het bestuur. Hou je ervan om samen met anderen activiteiten te organiseren voor onze doelgroep en heb je een goed gevoel bij  de Zonnebloem en wil je mensen een beetje zon en gezelligheid brengen overweeg dan om je bij ons aan te melden. Een beetje computervaardigheid en wat Zonnebloemgevoel  zijn een pré.

Ook “gewone” vrijwilligers zijn natuurlijk van harte welkom, ook zij blijven nodig in een toekomst waarin de kans bestaat dat steeds meer ouderen en mensen met een fysieke beperking dreigen te vereenzamen.

Onze afdeling bestaat uit deelnemers uit Hengevelde en omstreken en sinds een aantal jaren ook uit de Isidorushoeve.

U kunt voor informatie contact op nemen met Ria Doeschot,

riadoeschot@outlook.com  of 06-57067111. Op www. zonnebloem.nl vind u ook veel informatie over de Zonnebloem.

Vindt u de Zonnebloem uw stem waard, stem dan op Zonnebloem Hengevelde bij de Rabo clubactie,

uw stem brengt geld op!!!