Zonnebloemnieuws

2023 is alweer bijna 3maanden oud, dus hoog tijd om de Zonnebloemactiviteiten  weer op te starten. Natuurlijk hebben we in januari de nieuwjaarsborrel met bingo gehad maar nu het voorjaar in aantocht is gaan we weer samen op stap. We beginnen op dinsdag 28 maart met Zonnebloem-winkelmiddag naar tuincentrum Borghuis in Deurningen voor de broodnodige voorjaarsinkopen met natuurlijk het gebruikelijke kopje koffie met iets lekkers en 10% korting op de aankopen aangeboden door Borghuis.

30 maart
Op 30 maart trakteert de SIO een aantal Zonnebloemdeelnemers op een gezellige dag, te beginnen met een lunch bij de gebrande Waateren, een bezoek aan de Herterij in Geesteren en een afsluitend diner bij de Kolenbrander. Wij wensen alle mensen die meegaan een gezellige dag.

Ontmoetingsdag
Ook zijn we weer bezig met de voorbereidingen voor activiteiten in de rest van het jaar, de ontmoetingsdag samen met Isidorushoeve, Beckum en Bentelo, het zonnebloemuitstapje, alles gaat weer beginnen. Maar vind u deze activiteiten te massaal en wilt u liever met een paar mensen of alleen op stap, maak dan uw wensen kenbaar bij ons en wij proberen het samen met u te organiseren.

Ideeën
Ook uw ideeën voor andere activiteiten zijn bij ons van harte welkom. Kent u iemand of bent u iemand met een fysieke beperking en wilt u graag deelnemen aan de Zonnebloemactiviteiten of hebt u gewoon behoefte aan een bezoekje laat het ons weten. De Zonnebloem is er voor iedereen met een fysieke beperking van 18 tot 100+

Voor informatie over onze activiteiten kunt u contact opnemen met:

Ria Doeschot, tel. 06 57067111