Zonnebloemnieuws juni 2024: ‘Traditiegetrouw fruitmanden maken’

Het eerste Zomerfeestweekend is in volle gang als ik dit artikel schrijf. Dus gaan de vrijwilligers van de Zonnebloem komende week weer traditiegetrouw fruitmanden maken voor iedereen die in een verzorgingshuis verblijft en namens de zomerfeesten rondbrengen.

Ontmoetingsdag
Op 27 juni vindt de Zonnebloem-ontmoetingsdag plaats, samen met gasten uit Beckum, Bentelo en Isidorushoeve wordt het weer een dag van ontmoeten en gezellig samen zijn. De dag begint om 10.30 uur bij Café-Rest. Spoolder in Bentelo met koffie/thee met iets lekkers, verder wordt er geborreld, lekker gegeten en genoten van een optreden van de Neighbour Sisters, de dag wordt om 16.30 uur afgesloten met koffie en een lekker broodje. De kosten voor deze geheel verzorgde dag zijn € 37,50. Bent u niet door de Zonnebloem benadert maar denkt u dat is ook wel iets voor mij neem dan contact op met Bernadette ten Thije, 06-20484774, misschien is er nog een plekje voor u vrij.

Juli-augustus
In juli en augustus is het tijd voor de zomervakantie, maar de Zonnebloemvrijwilligers blijven actief voor de reguliere bezoekjes met b.v. verjaardagen en waar mogelijk voor uw wensen. In september starten we dan weer met als eerste de nationale Ziekendag op 8-9 september.

Op vrijdag 13 september is het tijd voor het jaarlijkse uitstapje van onze Zonnebloemgasten naar??????  De informatie hierover volgt deze zomer.

Voor nu fijne Zomerfeesten en hopelijk een zonnige zomer.

Ria Doeschot