Zonnebloemnieuws november

Op woensdag 25 oktober hebben we met 36 Zonnebloemgasten van onze afdeling Hengevelde-Isidorushoeve in Zaal Beltman genoten van een gezellige muzikale middag georganiseerd door de Regio Zonnehof.  De overige 50 gasten waren afkomstig van de afdelingen: Goor-Markelo-Diepenheim, Bentelo en Beckum. Wij als Regio- en afdelingsbestuur zijn erg blij met deze grote belangstelling. De gasten werden verwelkomd met koffie en gebak en in de pauzes werd een drankje en een hapje geserveerd. Het muziekduo Brothers Two uit Haaksbergen vermaakte de gasten met nieuwe en oude luisterliedjes en meezingers en aan het eind van de middag gingen de beentjes van de vloer in een echte polonaise. Als extraatje kregen de aanwezige gasten een kleine attentie van de regio aangeboden i.v.m. het 25 jarig jubileum wat op 30 september met de vrijwilligers is gevierd.

 

 

Genoten van een gezellige muzikale middag georganiseerd door de Regio Zonnehof
Op 15 november gaan we voor het eerst sinds de coronaperiode weer eens winkelen in Oldenzaal. Is het voor u een probleem geworden zelfstandig te gaan winkelen en lijkt het u gezellig zich eens bij ons aan te sluiten, neem dan voor woensdag 8 november contact op met Ria Doeschot tel. 06 57067111 voor meer informatie. De kosten voor dit uitje zijn 15 euro p.p. dit is inclusief de lunch en de busreis met de rolstoelbus van taxi ter Doest.

De Zonnebloem is ervoor iedereen met een fysieke beperking vanaf 18 jaar en dus niet alleen voor de ouderen zoals vaak gedacht wordt. Op zonnebloem.nl vindt u alle informatie over het Zonnebloemwerk en ook bij de plaatselijke afdeling kunt u informeren naar de mogelijkheden.

Het muziekduo Brothers Two uit Haaksbergen