Zwarte Jannes op Höfteballooning in Goor op 17 augustus

Er is van alles te beleven deze avond aan de Deldensestraat in Goor, naast het voormalige Paasvuurterrein. Vanaf 17.00 uur is het terrein geopend en zult u vermaakt worden met allerlei activiteiten en luchtvaartdisciplines zoals paramoteurs, zweefvliegtuigen en modelballonnen. Om 18.30 zullen de eerste luchtballonnen opstijgen. Tegen 22.00 uur gaat het bekende lichtfestijn Glow in the Dark van start; Lichtgevende ballonnen kleuren deze avond de lucht. Met vlammen en bijpassende muziek belooft het weer een spectaculair schouwspel te worden! Tussendoor is er een en optreden van van Orlando Uitenwerf, ook wel bekend als de 'Zwarte Jannes!’ Entree 2 euro per persoon en kinderen tot 12 jaar gratis
Naast de 35 “gewone” luchtballonnen heeft de Hengeveldse organisatie een stunt uitgevoerd met het strikken van:

De Motor! Gebouwd in Engeland, de grootste vliegende Superbike ter wereld als heteluchtballon! Een special shape van 46 meter breed en 37 meter hoog. Qua omvang vergelijkbaar met een flatgebouw van maar liefst 10 verdiepingen! Eén wiel is al even groot als een normale luchtballon. Er er zijn meerdere special shape ballonnen!

info@hofteballooning.nlMeevaren in de grootste vliegende Superbike ter wereld of in 1 van de 35 ballonnen op 17 augustus?
De 7e editie van de Höfteballooning was in 2016 bij kasteel Warmelo te Diepenheim. Duizenden bezoekers wisten de weg te vinden naar het fraaie Kasteel Warmelo en zo'n twintig ballonnen gingen vanaf het landgoed de lucht in.