Zwembad Markelo open; klus geklaard door Beuving bestrating en Geurs Loon Grondverzet en Transportbedrijf

Afgelopen week is de oplevering geweest van de herinrichting van het buitenterrein van het zwembad in Markelo. Een prachtig project waar door Beuving Bestrating en Geurs Loon- Grondverzet en Transportbedrijf vanaf begin februari hard aan is gewerkt. De gemeente Hof van Twente heeft dit project heel mooi aanbesteed bij bedrijven in de Gemeente Hof van Twente. Het eindresultaat mag er zijn; 2000 m2 vernieuwd straatwerk, ruim 6000 m2 graszoden, een glinsterend nieuwe familieglijbaan en de nieuwste speeltoestellen van Yalp, waaronder het zeer innovatieve speeltoestel de '' Memo '', bestaande uit diverse soccerveldjes en een prachtig beachvolleybalveld.

Het zwembad in Markelo is met zekerheid het mooiste binnen- en buiten zwembad geworden van de gemeente Hof van Twente. Echt leuk om heen te gaan bij mooi weer, maar ook bij slechter weer want er is altijd een binnenbad open!

Tijdens de officiële opening van afgelopen zaterdag door wethouder Pieter van Zwanenburg is er door de aannemers een luchtfoto aangeboden van het buitenterrein.