12 mei live optredens van UnBelievable, Around 69 en meer Wijngaard Hof van Twente

Op vrijdagavond 12 mei kan elke muziekliefhebbers z’n hart ophalen in Wijngaard Hof van Twente in Bentelo. Naast muziek van het organiserende projectkoor Unbelievable speelt de band ‘Around 69’ en zijn er gastoptreden van meer en minder bekende regionale artiesten. Ze brengen deze avond van smartlap tot rockmuziek en van pop tot evergreens. “Het is van alles wat”, vertelt Carla Ros. Ze is een van de enthousiaste zangers en medeorganisator. “De enige spelregel voor keuze in het repertoire was: Als het maar van een Nederlandse artiest afkomstig is. Benieuwd? Zorg dat je erbij bent vanaf 19:30 uur. Na een kop koffie beginnen de optredens rond 20:00. De toegang is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening.”

Primeur in Bentelo
Projectkoor UnBelievable is in juli 2022 ontstaan vanuit Jongvolwassenenkoor Be-Lieve Bentelo. “We wilden het over een andere boeg gooien. Met als basis een koor met een aantal vaste leden, is het ons streven om twee keer per jaar een koorproject te organiseren. Geïnteresseerde amateurzangers kunnen zich per project aanmelden om mee te zingen. Ook enthousiaste ervaren muzikanten zijn van harte welkom om het koor samen met onze toetsenist Tim van Buitenen te begeleiden. Onder leiding van onze inspirerende dirigent Tjeerd Bollmann werken we dan samen toe naar een mooi eindresultaat.”

Iedereen is welkom
Project-koor UnBelievable is na maanden van repeteren helemaal klaar voor haar debuut. “Voor dit eerste muzikale project met de naam; ‘van Hollandse Bodem’, nodigen we alle muzikale vrienden, familie en streekgenoten uit om te komen luisteren, meezingen en dansen op het grote wijnterras met uitzicht op de wijngaard aan de Suetersweg 2a in Bentelo.

Repetitie Unbelievable