Appel & Ei toernooi super strak voor elkaar: Rob Pierik slaat toe

Vandaag,  28 augustus was alweer de 33e editie van het Appel & Ei toernooi in Bentelo. In Hengevelde geen voetbal, alles richting Bentelo deze zondag! De organisatie was weer super strak voor elkaar.
De winnaars bij de heren prestatie was het Hengeveldse bouwbedrijf Rob Pierik Timmer en Bouwbedrijf A. Bij de dames trokken Campercamping de Bentelose Esch aan het langste eind en Mesthandel Jannink werd winnaar in de recreatie poule bij de heren

KLIK HIER VOOR EEN FOTOALBUM

Namens de organisatie, Vincent Roelofs:

“We hadden dit jaar het toernooi weer goed gevuld met 54 teams en meer dan 150 wedstrijden. Het toernooi is goed verlopen, de teams meldden zich allemaal op tijd en konden zo volgens het strakke schema beginnen. De 33e  editie van het Appel & Ei was weer een succes en we hadden er mooi weer bij. Er is sportief gevoetbald en er zijn mooie wedstrijden gespeeld voor de neutrale toeschouwer.

Graag willen we alle vrijwilligers die ons hebben geholpen met het opbouwen, de dag zelf en het afbouwen van het toernooi ontzettend bedanken. Als organisatie willen we via deze weg ook iedereen bedanken voor de gezellige dag die we er samen van hebben gemaakt. We hopen u allen weer terug te zien tijdens de 34e editie van het Appel & Ei toernooi op 4 juni 2023.

De winnaars van dit jaar waren:

De winnaars bij de heren prestatie Rob Pierik Timmer en Bouwbedrijf A

Heren Prestatie:

 1. Rob Pierik Timmer en Bouwbedrijf A
 2. Rebode Passion For Recycling
 3. J.W. Installatietechniek A
 4. Leferink Reclame
De winnaars bij de dames: Campercamping de Bentelose Esch

Dames:

 1. Campercamping de Bentelose Esch
 2. Bakkerij Nollen
 3. Siegerink Huistotaal B-team
 4. Lubberink Asperges
De winnaars bij de heren recreatie: Mesthandel Jannink

Heren Recreatie:

 1. Mesthandel Jannink
 2. Thijsen Metaalbewerking
 3. Vakantiewoning de Schneidershaar
 4. Bouwbedrijf Buschers