De Goedkoopste Opslag in Bentelo viert 10-jarig jubileum

Particulieren en bedrijven komen uit het hele land, maar vooral uit Twente voor opslag bij ‘De Goedkoopste Opslag’ in Bentelo. Gerard Rouwler, eigenaar van De Goedkoopste Opslag, is tevreden over zijn opslag. Vooral het contact met de mensen spreekt hem aan. Op 1 december 2009 begon Gerard met zijn bedrijf. Hij was de allereerste in Hof van Twente die opslagruimte aanbood. Waar hij begon met vier units, groeide zijn bedrijf flink met de tijd. Hij heeft achter zijn woning aan de Boekweitstraat in Bentelo een nieuwe, goed geïsoleerde bedrijfshal staan, waarin de units zijn gevestigd.

In de bedrijfshal staat inmiddels van alles opgeslagen. Van dossierkasten en kantoorinventaris tot huisraad en onderdelen. Handig als u gaat verbouwen en tijdelijk een deel van uw meubels veilig en droog wilt opbergen. Ook oudere mensen, die kleiner gaan wonen en tijdelijk onderdak zoeken voor een deel van de inboedel, bellen Gerard op. Nu de winter voor de deur staat, zoeken veel mensen een opslagplek voor tuinmeubelen. Maar ook wanneer mensen een langere tijd met vakantie gaan, tijdelijk verhuizen om studie of werk of zelfs gaan emigreren naar het buitenland is De Goedkoopste Opslag de ideale plek voor tijdelijke opslag van de inboedel. En voor een klein bedrag per maand bergt u uw inboedel prachtig droog en veilig op. Naast het verhuren van opslagruimte is hij gedeeltelijk ZZP’er en timmert hij tuinhuisjes en verricht hij andere voorkomende werkzaamheden.

10-jarig jubileum
Dit jaar bestaat De Goedkoopste Opslag tien jaar. “De tijd gaat snel en ik blijf genieten van mijn werk.” Gerard kijkt met een goed, voldaan en vertrouwd gevoel terug op de afgelopen tien jaar. Daarom staat hij even stil bij het 10-jarig jubileum. De komende jaren gaat hij gewoon verder met wat hij leuk vindt om te doen en kunnen zijn klanten met een vertrouwd gevoel hun spullen veilig en voordelig opslaan. Voor meer informatie over De Goedkoopste Opslag ga naar www.degoedkoopsteopslag.nl of bel met Gerard Rouwler 06 -27543623.

De Goedkoopste Opslag volgen op Facebook? Klik HIER.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.