De tent staat; laat Normaal maar komen!

De mega tent staat er, daar in het weiland aan de Gorsveldweg! ‘Dat is een mooi plaatje', moet de fotograaf van de bovenstaande foto Wouter Borre gedacht hebben! Het past in ieder geval perfect in het plaatje van het laatste optreden van de boerenrockgroep Normaal! Het zal een hele tour worden zaterdag met het aan en afvoer van de bezoekers. Voor ieder mogelijk vervoersmiddel zijn er aparte instrukties! Hieronder enige info;

Locatie: Gorsveldweg te Bentelo (kruising Gorsveldweg/Bentelerhaarweg).

Voor bereikbaarheid tijdens concert borden en instructies verkeersbegeleiders volgen.

Parkeren is GRATIS! Deze parkeerplaats bevindt zich aan de Gorsveldweg naast het evenemententerrein en is  bereikbaar door de borden met de letter N te volgen. Volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars stipt op.

Taxi’smogen alleen gebruik maken van de taxistandplaats. Deze taxistandplaats bevindt zich aan de Gorsveldweg en is  bereikbaar door de borden met de letter N te volgen. Volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars stipt op.

Touringcars moeten zich vooraf bij ons aanmelden. In deze aanmelding moet het volgende staan:

• Aantal ritten

• Verwachte aankomst tijd / periode

• Of de chauffeur gebruik wil maken van de Lang Parkeren locatie

• Verwachtte vertrektijd

• Stuur deze informatie naar taxi@normaalbentelo.nl

Na aanmelding ontvangen de touringcarbedrijven een routebeschrijving, het touringcarbeleid, indien nodig een plek op de Lang Parkeren locatie, en een affiche die ze herkenbaar voor de ramen moeten leggen.