Ferdinand Fluttert overleden, vanavond mogelijkheid tot afscheid nemen

De bekende Benteloër Ferdinand Fluttert, ook genoemd Ferdi, uit Bentelo is afgelopen zaterdag overleden. Hij is 62 jaar geworden.

Ferdinand is geboren met het syndroom van Down en 62 jaar is oud voor iemand met dit syndroom. Ferdinand is bij velen bekend als de vrolijke SWB-er in de plantsoenen en op de algemene begraafplaats in Delden. Ook bij Manege de Hoffmeijer in Ambt Delden was hij een graag geziene gast maar ook jarenlang hoofdringmeester. Ferdi nam die rol heel serieus en hij verscheen altijd in pak met Engelse bolhoed. Als afsluiting van het indoorseizoen kun je bij de Hoffmeijer in de dressuur zelfs strijden om de Ferdinand Fluttert bokaal. Ferdinand was dol op paarden, maar hij hield ook van darten en tafeltennis. Ferdinand heeft 40 jaar bij SWB Gildebor in de plantsoenendienst gewerkt en was volgens zijn collega’s een kei in schoffelen en harken. De altijd vrolijke en vriendelijke Ferdinand Fluttert zal door velen enorm worden gemist.

Vanavond is er voor iedereen tussen 19 en 20 uur de mogelijkheid om afscheid van Ferdi te nemen aan de Dams Wichertsweg 4 in Bentelo.