Grote namen bij Midzomerfeesten Bentelo: “We zijn weer terug!“

Alle remmen los in Bentelo van 30 juni tot en met 3 juli! Dan is de aan het dorp grenzende wei aan de Bentelosestraat weer omgetoverd tot een sfeervol feestterrein en is het tijd voor de Midzomerfeesten Bentelo. Vier dagen lang is er een bomvol programma voor jong en oud! Met op zaterdagavond grote namen op het podium voor de jeugd én een piratenfeest. En op zondag zoals altijd de Crazy Car Crash met autorodeo en bangerrace en in de feesttent onder andere de beste ABBA-tribute band van Europa.

Grote namen: Bram Krikke en Chris Deluxe

We zijn weer terug! En niet met zomaar een muziekprogramma”, vertelt Jesse ter Avest, bestuurslid muziek. “Op zaterdagavond in de grote tent vanaf 21.00 uur onder andere Bram Krikke ft. Stefan en Sean, Chris Deluxe én Outsiders. Bram Krikke won begin dit jaar voor de derde keer de Zilveren RadioSter voor beste radiopresentator van het jaar en samen met zijn sidekicks Stefan de Vries en Sean Demmers is hij razend populair op YouTube en Instagram, waar ze samen meer dan 1,6 miljoen volgers hebben. Je kunt ze kennen van nummers als ‘Potentie’ en ‘Frikandel Speciaal’. Chris Deluxe, één van de meest geboekte DJ’s uit Nederland, is de koning van de mix en vaak te zien en horen bij Radio 538, SLAM! en 3FM. En Outsiders is een keiharde afsluiter, bekend van de track ‘Flitsmeister’ met Jebroer en de remix van het nummer Reünie van Snelle. Zanger Kafke en Marc Vriens maken de line-up in de grote tent compleet!”

Ook piratensound op zaterdag met Paloma’s

Voor de zaterdagavond is ook aan liefhebbers van een compleet ander genre, de piratenmuziek, gedacht. De Paloma’s zijn een stel donders gezellige muzikanten die houden van een mooi stukje ‘olderwetse’ piratenmuziek. Ik wil je, blijf mij me, houd van me, ga nooit meer weg. Eén van de bekendste songteksten van Starkoo. Net als de nummers ‘Laat me nu toch niet alleen’, ‘Een Nacht Alleen’ en ‘Vrij Zijn’. Op de zaterdagavond vind je deze beide artiesten op het piratenpodium.

Tickets voor zaterdagavond zijn in de voorverkoop voordeliger verkrijgbaar via www.midzomerfeesten.nl.

Autospektakel en ABBA op zondag

Op zondag 3 juli kunnen autoliefhebbers hun hart ophalen vanaf 10.00 uur bij het autospektakel Crazy Car Crash met de inmiddels vertrouwde Banger-Race en de Auto Rodeo. Vanaf 16.00 uur gaat het feest verder op het terrein (entree gratis!). Metop de twee podia muziek van A-fever (de beste ABBA-tribute band van Europa), Daredevils, Kruzo, Livin’Room en Kenny Dan. Op het feestterrein zijn er vanaf 14.30 uur ook allerlei kinderactiviteiten voor de jongste jeugd.  

Donderdag & vrijdag

Op donderdagavond start Bentelo de feestenmet een eigen Oktoberfest: das BlauWeiβen Fest met muziek van Otto Wunderbar, Immer Hansi en DJ Joost. Op vrijdagmiddag is het eerst de beurt aan de basisschoolleerlingen. Daarna is er ook dit jaar de ouderenmiddag vanaf 14.30 uur met het Twents ShantykoorBornse Maten’. Vanaf 16.00 uur is iedereen welkom op de Vri-Mi-Bo, oftewel vrijdagmiddagborrel met op het podium Mooi Weer Op Straat, The Rousers en Superzeroes.

Bekijk het volledige programma op www.midzomerfeesten.nl en volg de Midzomerfeesten Bentelo via Instagram en Facebook.