HV Bentelo verlengt contracten en ziet Liza Falkmann terugkeren

Hoofdtrainer Egon Floors is komend seizoen voor het tweede seizoen trainer van het eerste damesteam, uitkomend in de tweede divisie. Wendie Busschers assisteert hem daar ook volgend seizoen weer bij. Zowel persoonlijk als sportief is de klik er tussen deze beide trainers/coaches, de spelersgroep en onze vereniging. “Een dorpsclub past goed bij mij, ik voel me hier goed en wil graag komend seizoen nog meer uit deze enthousiaste en fanatieke groep meiden halen”, aldus Egon.

Ook met Chantal Berlauwt zagen het tweede damesteam, uitkomend in de Hoofdklasse, en het bestuur redenen genoeg om de goede samenwerking voort te zetten. “Chantal is een enorm verenigingsmens en bezig aan haar zesde seizoen bij dames 2. De chemie tussen team en trainer is nog steeds goed. Daarnaast kunnen we als vereniging altijd een beroep op Chantal doen. We zijn dan ook erg blij dat ze nog een seizoen blijft”, aldus het bestuur.

Op Facebook maakte Bentelo deze week bekend dat Liza Falkmann terugkeert bij Bentelo: "Goed nieuws voor HV Bentelo! Na een jaar Eredivisie bij Borhave speelt Liza Falkmann komend seizoen weer bij ons. Helemaal weg is ze nooit geweest, ze bleef erg betrokken bij onze club. En komend seizoen strijdt ze weer in het Bentelose blauw wit. Trots! Welkom terug Liza!"