‘Kats oetverkocht! 8ØØØ HØKERS bunt d’r bi-j in Bentelo. Allemoal tot 12 september!’

“De deuren los voor de extra voorverkoop van Normaal in Bentelo” was op 20 juli te lezen op deze site. Een van de laatse concerten van de Achterhoekse band was  in no-time uitverkocht. Hier ging het om 4.000 kaarten die binnen enkele uren over de toonbank gingen. De organisatie besloot hierop om bij de gemeente te informeren voor extra capaciteit. Dit niet zonder succes, maar nu is het echt uitverkocht! Het aantal toegestane bezoekers werd verdubbeld.

Met gebalde vuisten maakte hij een handgebaar. Alsof ze iets groots hadden overwonnen. Zo kwam de destijds nog 67 jaar geworden Bennie Jolink van het podium in Bentelo.op 21 september 2013. Hij komt nog 1 keer terug!

“Kats oetverkocht! 8ØØØ HØKERS bunt d'r bi-j in Bentelo. Allemoal tot 12 september!”

Bij de tweede voorverkoop werden nog eens 2500 kaarten verkocht.

De online voorverkoop daaropvolgend, welke wegens verwachtte tekortkoming aan capaciteit voor internetverkeer eerder al eens werd uitgesteld, bood mogelijkheid om de allerlaatste kaarten te kunnen bemachtigen. Op de eerste digitale verkoopdag ging het hard, waarna geleidelijk de laatste høkpassen er uit gingen. De organisatie is blij met de massale belangstelling welke hen een enorme boost geeft in de voorbereiding van het evenement. De enorme megatent en alle materialen zijn besteld. Het laatste concert van Normaal in Twente moet en zal een legendarisch, onvergetelijk en machtig mooi optreden worden.