Kerstmarkt Bentelo; 12 december

Morgen is het weer zover: KERSTMARKT in BENTELO. Voorheen wisselden de kerstmarkten van Hengevelde en Bentelo elkaar af. Het ene jaar was de Petrusschool druk en het andere jaar de O.L.Vrouweschool uit Bentelo. Hengevelde organiseert nu jaarlijks een kerstmarkt, de Petrusschool draagt zijn steentje bij, maar de organisatie en ook de medewerking is er nu van velen. Bentelo houdt het (voorlopig) op een keer in de twee jaar. Dus dit jaar organiseren de kinderen, het team en de ouders van de Onze Lieve Vrouweschool wederom een kerstmarkt. Gelukkig op een andere datum dan Hengevelde, namelijk 12 december!  Er worden dan vele mooie kerstattributen aangeboden, maar ook leuke hebbedingetjes en lekkere versnaperingen. U kunt genieten van:

b1Vele talentvolle optredens en er zal wederom een levende kerststal zijn. Ook organiseren we weer een loterij en veiling waarin mooie kado's te winnen zijn, die door verschillende ondernemers beschikbaar zijn gesteld. De opbrengst van deze kerstmarkt komt volledig ten goede aan de kinderen van de OLV school.
Ook dit jaar streven we er weer naar een gezellige en sfeervolle kerstmarkt te organiseren. Uiteraard hopen we op een goede opbrengst, maar net zo belangrijk vinden we het om een gezellig samenzijn te realiseren. Iets waar jong en oud van kan genieten, iets waar Bentelo opnieuw trots op kan zijn. We hopen dat heel veel mensen gehoor gaan geven aan onze uitnodiging om ZATERDAG 12 december naar de O.L.VROUWESTRAAT te komen, TUSSEN HALF VIER EN HALF ZEVEN!

 Lieve mensen, iedereen is van harte welkom op onze gezellige kerstmarkt! Heel graag tot zaterdag... TOT ZIENS!!!