Kingsnight in Bentelo

De avond voor Koningsdag is er vanaf 21.00 uur feest in de tent met Hitmaestro (draait ook op Freshtival, het Koningsnachtspektakel van Coen en Sander en was bij Paaspop) en de Twentse Toppers!
Op Koningsdag, vrijdag 27 april 2018, organiseert Handbalvereniging Bentelo alweer voor de 12e keer het Oranjefeest op het Burgemeester Buijvoetsplein. Net als voorgaande jaren wordt de avond ervoor, donderdagavond 26 april, Kingsnight Bentelo georganiseerd. De entree is gratis voor beide feesten.

Oranjefeest
Op Koningsdag gaat om 12.30 uur het Oranjefeest van start met een fietstocht door de Hof van Twente. Om 14.00 uur is de officiële opening met het hijsen van de vlag en starten allerlei activiteiten op het plein voor de kinderen, waaronder een traptrekker-/skelterrace, een springkussen en een beautyhoek waar je kan worden geschminkt. Om 16.00 uur start in de tent Beentel’s got Talent; heel veel acts, zang, dans, muziek en optredens door de kinderen uit Bentelo en Wiene. Vraag deze middag een plaatje aan en hij wordt voor je gedraaid. Heb je een speciale boodschap erbij voor iemand? Kondig je nummer dan zelf aan! Slaghekke Asperges zorgt voor aspergesoep en Vlees en Partyservice Rob Kleinsman voor een warme hap. Kom op tijd, want aan het begin van de avond worden de festiviteiten afgesloten.

Graag tot ziens op 26 en 27 april in Bentelo!