Kingsnight én Oranjefeest Bentelo 26 en 27 april 2019

Op Koningsdag, zaterdag 27 april 2019, organiseert Handbalvereniging Bentelo alweer voor de 13e keer het Oranjefeest op het Burgemeester Buijvoetsplein. Net als voorgaande jaren wordt de avond ervoor, vrijdagavond 26 april, Kingsnight Bentelo georganiseerd. De entree is gratis voor beide feesten.

De avond voor Koningsdag, oftewel Kingsnight, is er vanaf 21.00 uur feest in de tent met DJ Kasper Put. Op Koningsdag gaat om 12.30 uur het Oranjefeest van start met een fietstocht door de Hof van Twente. Om 14.00 uur is de officiële opening met het hijsen van de vlag en starten allerlei activiteiten op het plein voor de kinderen, waaronder het Mega Bouwfestijn. Wie bouwt de hoogste toeren of is een Bob de Bouwer in de dop? Daarnaast kunnen de kinderen geschminkt worden, kleurplaten kleuren en er is een springkussen. Om 15.00 en 16.00 uur kunnen alle kinderen zich muzikaal uitleven op skippyballen, oftewel een workshop Skippydrums vol muziek en dans.

Genoeg te doen dus, maar zeker ook genoeg tijd voor een praatje en drankje. Vraag deze middag een plaatje aan en hij wordt voor je gedraaid. Slaghekke Asperges zorgt voor aspergesoep en Vlees en Partyservice Rob Kleinsman voor een warme hap. Kom op tijd, want aan het begin van de avond worden de festiviteiten afgesloten.

Graag tot ziens op 26 en 27 april in Bentelo!