Midzomerfeesten Bentelo: 4-5-6-7 juli 2024

Bentelo maakt zich alweer op voor 4, 5, 6 en 7 juli. Dan is de aan het dorp grenzende wei aan de Bentelosestraat weer omgetoverd tot een sfeervol feestterrein en is het tijd voor de Midzomerfeesten Bentelo. Vier dagen lang een bomvol programma voor jong en oud! Met op zaterdagavond grote namen vanuit verschillende muziekgenres in de tent én op het buitenpodium. En op zondag zoals altijd de Crazy Car Crash met autorodeo en bangerrace en in de feesttent onder andere Baby Blue en Dennie Christian.

Grote namen voor de jeugd: Freddy Moreira en STUK

De afgelopen twee jaar hebben we onszelf overtroffen qua bezoekersaantallen op de zaterdagavond. Daarom hebben we ook dit jaar weer een heel divers muziekprogramma. Voor jong en oud, voor muziekliefhebbers van verschillende genres”,vertelt Jesse ter Avest, bestuurslid muziek. “In de grote tent staan vanaf 21.00 uur onder andere Freddy Moreira en STUK op het podium. Freddy Moreira is één van de meest geboekte Nederlandse artiesten. Hij vliegt de hele wereld over. En de jongens van STUK zijn enorm populair op Youtube en de socials. Na het succes van vorig jaar, hebben we Team Rush Hour ook dit jaar weer geboekt. Beatcrooks sluit de avond af. En DJ Yobo maakt de line-up in de grote tent compleet.”

Op zaterdag ook Henk Wijngaard

Ook aan muziekliefhebbers van andere genres is gedacht. Daarom staat op zaterdagavond op het buitenpodium niemand minder dan Henk Wijngaard. Tot op de dag van vandaag nog altijd immens populair. Ook op het programma staan de bands DROCK en Tawny Brothers, en DJ Eddy.

Tickets voor zaterdagavond zijn in de voorverkoop voordeliger verkrijgbaar via www.midzomerfeesten.nl.

Autospektakel, Baby Blue en Dennie Christian

Op zondag 7 juli kunnen autoliefhebbers hun hart ophalen vanaf 10.00 uur bij het autospektakel Crazy Car Crash met de inmiddels vertrouwde Banger-Race en de Auto Rodeo. Vanaf 16.00 uur gaat het feest verder op het terrein (entree gratis!). Met op de twee podia muziek van Baby Blue, Dennie Christian, Harry More, DJ Yobo, Alice Springs en Vinyl Forty-Five. Op het feestterrein zijn er vanaf 14.30 uur ookallerlei kinderactiviteiten voor de jongste jeugd.  

De poort staat er al!

Donderdag compleet nieuw concept

Op donderdagavond trapt Bentelo de feesten af om 20.00 uur met een nieuw concept. Bêentel geet s, met medewerking van de bands DROCK, Cooling Crystals en Kenny Dan. Een avond vol verrassingen, live muziek, mystery guests en DJ Wouter Lelieveld.

Vrijdag: VriMiBo en Ouderenborrel

Op vrijdagmiddag is het eerst de beurt aan de basisschoolleerlingen. Daarna is er ook dit jaar de ouderenborrel vanaf 14.30 uur. Iedereen uit Bentelo en omstreken is van harte welkom. En om 16.00 uur start de gezelligste Vri-Mi-Bo, oftewel vrijdagmiddagborrel, met op het podium The Green Monkeys, Say Keys en Feest DJ Jochem.

Iedereen uit het dorp helpt mee

De voorbereidingen voor het weekend zijn alweer in volle gang. Steeds meer Benteloërs komen daarbij én na afloop helpen. Het is echt een feest van, voor en door iedereen. Bentelo zet ook dit jaar weer hoog in op de aankleding en sfeer op het terrein. Elk jaar wordt er iets nieuws bedacht. En dat beloven dit jaar weer echte eyecathers te worden. Kom vooral een kijkje nemen en feest vieren op 4, 5, 6 en 7 juli in Bentelo!

Bekijk het volledige programma op www.midzomerfeesten.nl en volg de Midzomerfeesten Bentelo via Instagram en Facebook.